Producten voor transport

Brengt uw wagenpark verder.
En uw prestaties ook.

Getuigenissen: People

Ervaringen met bus- en coachbanden van Continental.

Sieckendiek Germany

Sieckendiek, Duitsland

"Om ervoor te zorgen dat onze klanten veilig en op tijd hun bestemming bereiken, is de veiligheid van ons bussenpark uiterst belangrijk voor ons. Dat omvat ook hoogwaardige banden. De nieuwe Continental-touringcarbanden voldoen aan onze hoge eisen: uitstekend rijcomfort, perfecte wendbaarheid en laag geluidsniveau – allemaal kenmerken die onze klanten erg weten te waarderen."

Ingo Kehl, General Manager van Sieckendiek GmbH & Co. KG

PVG Salzwedel, Duitsland

"... een veilige en aangename rijervaring..."

“Het grootste deel van onze passagiers bestaat uit schoolkinderen. Veiligheid is voor ons dus extra belangrijk. Omdat de sneeuw en het ijs op de secundaire wegen vaak pas laat op de dag of helemaal niet worden weggehaald, zijn winterbanden een absolute noodzaak. Onze chauffeurs bevestigen dat de HSW Scan, met zijn uitstekende grip, een veilige en aangename rijervaring vormt in winterse omstandigheden.”

Verkehrs AG Freiburg, Duitsland

"... de extra controle bij het remmen en sturen..."

“Voor de veiligheid van onze passagiers, chauffeurs en voertuigen gebruiken wij winterbanden. Zowel op droge als op natte wegen bieden de winterbanden een even groot rijcomfort als de HSU1-banden. Bovendien waarderen wij de extra controle bij het remmen en sturen.”

ricke Touristik, Duitsland

"... positieve commentaren van de passagiers..."

“Zelfs vóór de verkeerswet werd gewijzigd, schakelden wij om veiligheidsredenen vaak over op winterbanden. Dankzij het sneeuwvlokje op de zijkant van de HDW Scandinavia merkten onze passagiers dat op en gaven ons positieve commentaren.”