Producten voor transport

Brengt uw wagenpark verder.
En uw prestaties ook.

Getuigenissen - Construction

Ervaringen met Continental Construction Site Banden.

DFA Transport und Logistik GmbH, Duitsland

Werner Speer,Directeur van het departement Aankopen
“…goede rijeigenschappen en uitstekende tractie.”


“De banden van Continental zijn heel gepast voor onze gemengde toepassingen. De nieuwe HSC1 overtuigde ons door zijn goede rijeigenschappen en uitstekende tractie.”

“Ons bedrijf houdt zich bezig met het terugwinnen van land van de voormalige uraniummijnen in Oost-Duitsland. Daar vinden we erg wisselende omstandigheden, van wegen met scherpe stenen en zware klei tot modderige wegen bedekt met mijn- en bouwafval. Daarom heeft ons wagenpark nood aan sterke banden die geen hinder ondervinden van deze veeleisende en zware ondergrond.”

Kanars S.L., Spanje

Francisco Arques Salaet, Chauffeur
“… precieze rijeigenschappen en een uitstekende prestatie op de weg.”


“Door mijn 40 jaar ervaring weet ik wat een goede band voor op een bouwwerf is. De nieuwe HSC1 van Continental heeft precieze rijeigenschappen en een uitstekende prestatie op de weg en is dus prima geschikt voor gebruik op bouwwerven.

Momenteel vervoer ik grind naar andere bouwwerven, dus rij ik met mijn vrachtwagen niet alleen op terrein maar ook vaak op de weg. Daarom heb ik banden nodig die geschikt zijn voor gebruik op bouwwerven maar die ook betrouwbaar zijn op autowegen. De nieuwe HSC1 biedt mij voldoende veiligheid en een heel aangename rijervaring. Ik kan er echt op vertrouwen.”

Toscana Scavi S.r.l, Italië

Giuseppe Mattina, Chauffeur
"…uitstekende tractie en buitengewone duurzaamheid."


“Omdat ik vaak rij op steile en smalle wegen vol stenen moet ik echt op mijn banden kunnen vertrouwen. De nieuwe ‘Continental Construction Tires’ bleken een uitstekende keuze, omwille van hun uitstekende tractie en buitengewone duurzaamheid.

Een paar keer per dag beklimmen we met de vrachtwagen die smalle wegen. Als we boven komen, laden we grote marmerblokken. Daarna begint de afdaling. Het is niet mogelijk om te keren, dus moeten we achteruit terugrijden. In deze omstandigheden zijn banden zoals de HSC1 en HDC1 essentieel. Deze banden hebben uitstekende rijeigenschappen en zijn goed bestand tegen schade.”