Producten voor auto's / bestelwagens / 4x4

stage_image1_lg

Waarom Continental

Original Equipment voor Opel

Ontdek de perfecte band voor uw Opel

Opel stelt extreem hoge eisen aan de kwaliteit van zijn voertuigen en eist dus ook de allerbeste fabrieksbanden voor elk van zijn modellen. Of het nu gaat om winterbanden voor het koude seizoen of zomerbanden voor hete klimaten en natte wegen, de fabrieksbanden van Continental zijn steeds op maat gemaakt voor uw Opel.

We bieden een brede waaier aan winter- en zomerbanden, die perfect aansluiten bij uw wagen. Ontdek hun uiterst veilige karakter dat nooit ten koste gaat van de rijprestaties van uw Opel.

Met ruim 800 modellen en maten tussen 13 en 23 duim is het geen toeval dat Opel en andere toonaangevende autoconstructeurs vertrouwen op de expertise van Continental als hoofdleverancier van originele banden. Dat maakt ons tot het populairste merk voor originele banden en getuigt van de uitzonderlijke kwaliteit van onze producten.

Eerste montage band voor Opel


Hier kan u de perfecte match vinden voor uw Opel.

Zoek uw band

De snelste weg naar de perfecte band.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Klik hier voor meer informatie of om uw cookie-instellingen te wijzigen.