Producten voor auto's / bestelwagens / 4x4

stage_image1_lg

Waarom Continental

Original Equipment

Vertrouw op ons. Zoals de experts doen.

Image

Neem enkel genoegen met de hoogste kwaliteit.

Autoconstructeurs gebruiken alleen hoogwaardige banden die aan de hoogste kwaliteitsnormen beantwoorden. Wij zorgen ervoor dat Continental-banden aan al die normen voldoen, van een maximale snelheid tot remmen op droog en nat wegdek, rijgedrag, comfort, geluidspeil en levensduur.

Onze ingenieurs voeren meer dan honderd verschillende tests uit als aanvulling op de initiële veiligheidstests om ervoor te zorgen dat een originele fabrieksband (OE) perfect is afgestemd op het voertuig in kwestie, of dat nu een sportwagen, bestelwagen of elektrische wagen is. Enkel met de juiste banden kan de auto de prestaties die hij op papier levert ook daadwerkelijk op de weg neerzetten.

Veiligheid speelt altijd een belangrijke rol in de ontwikkeling van banden maar ook andere aspecten worden voortdurend verbeterd. Dat geldt niet alleen voor het traditionele compromis tussen rolweerstand en remprestaties, maar ook voor tal van andere belangenconflicten.

En hoewel we dagdagelijks met die uitdagingen worden geconfronteerd, worden onze banden door heel wat internationale autoconstructeurs gehomologeerd. Een duidelijke bevestiging dat onze producten van een uitzonderlijke kwaliteit zijn. Dat maakt ook dat we wereldwijd zijn uitgegroeid tot de toonaangevende leverancier van fabrieksbanden. Bijna een op drie nieuwe auto’s die in Europa worden gebouwd, verlaat de fabriek met Continental-banden. Dat maakt ons merk tot het populairste van Europa.

 

Als de toonaangevende autobouwers op ons vertrouwen, kunt u dat ook.

Oe-labels voor originele fabrieksbanden

Feiten en cijfers


Image


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Klik hier voor meer informatie of om uw cookie-instellingen te wijzigen.