Producten voor auto's / bestelwagens / 4x4

Continental Heroes Tour - Schrijf je nu in!

Continental Heroes Tour

Continental Heroes Tour, de ultieme fietservaring voor wielerhelden zoals jij

CHT-logo

Voor Continental is voortaan de fietser zelf de held! Bandenfabrikant Continental zet zijn engagement in het recreatieve fietsen verder en verbindt zich voor de komend drie seizoenen aan de Continental Heroes Tour, een verzameling zorgvuldig geselecteerde fietstochten in binnen- en buitenland. 

Twee jaar lang zette Continental zijn schouders onder de Continental Cycling Heroes Tour. Een reeks fietstochten gebouwd rond een Belgische wielerheld (oud-wereld- of olympische kampioenen als Van Avermaet, Gilbert, Merckx, Nys,...) en hun favoriete trainingsrondje. Continental kiest er nu bewust voor om de deelnemer zelf de held te laten zijn en gaat daarvoor een samenwerking aan met een selectie van de betere, meer uitdagende of inspirerende recreatieve fietstochten.

Toertochten als de Ronde van Vlaanderen Cyclo en de Liège-Bastogne-Liège Challenge zijn echte ‘bucket list’ events voor de wielertoerist en wij zijn bijzonder trots om daar een prominente rol in te spelen. 

#continentalheroestour

De Continental Heroes Tour

Word jij ook een fietsheld?

Mikaela

Continental Ronde van Vlaanderen Series

Zaterdag 6 april 2019 wordt opnieuw een wielerfeest om naar uit te kijken! Een dag voor de profs rijden duizenden sportieve fietsers "hun" Ronde van Vlaanderen. Afzien op de nijdige hellingen en kasseistroken, genieten van de pittoreske, kronkelende wegen door het Vlaamse land en meegedreven worden door de niet te evenaren ambiance tijdens "Ronde van Vlaanderen Cyclo".

De langste afstand (229km) vertrekt, net zoals bij de profs, vanuit Antwerpen en de andere drie tochten (74, 139, 174km) vanuit Oudenaarde.

Wij beleven onze Ronde van Vlaanderen in 2019 het hele jaar door. Op 6 april in een peloton van 16.000, retro in juni, op z’n mooist tijdens de zomer of off-road voor wie het net een tikkeltje anders wil.

Schrijf je nu in voor één van deze tochten
Juha

Luik-Bastenaken-Luik Challenge

Op zaterdag 27 april 2019 krijg je dé uitgelezen kans om net als de profs je eigen Liège-Bastogne-Liège te rijden. De ultieme uitdaging bestaat erin om het volledige parcours af te leggen, precies op hetzelfde parcours als bij de profs die een dag later hun opwachting zullen maken. Is deze afstand net iets te hoog gegrepen? Ook de tochten van 75 km en 154 km zijn een mooie uitdaging en laten je kennis maken met de belangrijkste kuitenbijters uit de finale van ‘La Doyenne’.

Voor wie houdt van het betere klimwerk zijn de hellingen in de Belgische Ardennen absoluut een uitdaging.

Neem deel aan de oudste klassieker uit de wielersport, een niet te missen afspraak in het voorjaar!

Schrijf je nu in op de Luik-Bastenaken-Luik challenge
Tommy

Climbing For Life

KLIMMEN VOOR HET LEVEN!

Climbing For Life is er voor iedereen. Zowel de beginnende wielertoerist als de geoefende recreant vindt in juni tijdens de Passo dello Stelvio (Bormio) als eind augustus in de Vogezen zijn gading tijdens dit 3-daagse fietsevenement in het buitenland.

In 2019 is het al het achtste jaar op rij dat de Climbing for Life events een mooi evenwicht vinden tussen de Belg en zijn/haar passie voor fietsen en fondsenwerving voor het goede doel!

Iedereen die houdt van fietsen, klimmen, adembenemende panorama’s en een onvergetelijke groepssfeer kan dit event maar beter met stip aanduiden in zijn of haar agenda. Elk jaar krijgen de deelnemers unieke tochten voorgeschoteld met minstens één of meerdere bucket list cols van elke fietsfanaat. Zo overwonnen 1000en fietsliefhebbers tijdens de vorige edities al kleppers zoals de Galibier, Alpe d’Huez, Passo Dello Stelvio, Planche des Belles Filles,…


Schrijf je nu in voor Climbing for Life
Heb je Continental autobanden gekocht?

Stuur dan hier je aankoopbewijs in & krijg gratis binnenbanden voor je racefiets!

From 'Zero to Hero' - Ontdek hoe Rik Verbrugghe & Claudia Van Avermaet Pieter Embrechts klaarstomen voor Climbing for Life

Episode 1
6A1-Episode1-Picture

De #ContinentalHeroesTour is gestart. Onze ambassadeurs Rik Verbrugghe en Claudia Van Avermaet transformeren Pieter Embrechts van 'Zero to Hero' met als ultiem doel zijn deelname aan de Climbing For Life in de Vogezen eind augustus! 🏁 🚴💨 

Bekijk de video
Episode 2
6A1-Episode1-Picture

Pieter Embrechts heeft in ieder geval al de uitstraling van een professional en het advies van Rik Verbrugghe en Claudia Van Avermaet.  Nu nog die kilometers maken!  🚴💨

Bekijk de video
Episode 3
6A1-Episode1-Picture

Rik en Claudia geven Pieter Embrechts snel nog enkele tips voor Gent-Wevelgem. #ContinentalHeroesTour 

Bekijk de video
Episode 4
6A1-Episode1-Picture

Vandaag verkent Pieter Embrechts samen met zijn #ContinentalHeroesTour coaches Rik en Claudia het parcours van Ronde van Vlaanderen Cyclo 🚴💨

Bekijk de video
Episode 5
6A1-Episode1-Picture

Vandaag trotseert Pieter Embrechts de kasseien! Onderweg krijgt hij handige tips van Rik en Claudia #ContinentalHeroesTour

Bekijk de video
Episode 6
6A1-Episode1-Picture

Rik en Claudia geven Pieter Embrechts snel nog enkele safety tips voor Ronde van Vlaanderen Cyclo 👇 Ben jij klaar voor morgen? #ContinentalHeroesTour

Bekijk de video

From 'Zero to Hero'

Verkeersveiligheid

Upload uw aankoopbewijs

CyclingCampaign-Teaser

Krijg gratis binnenbanden bij aankoop van Continental banden. Upload hier uw aankoopbewijs

Meer lezen

Fietsen & verkeersveiligheid: let's #ShareTheRoad

#ShareTheRoad verkeersveiligheidsenquête

article_66w_image1

De Belg blijft te snel rijden, de smartphone gebruiken achter het stuur en onder invloed de weg op gaan, ook met de fiets. Automobilist en fietser kunnen het best met elkaar vinden, tenzij ze pakjes bestellen of de auto te dicht bij de fietser komt. Veel meer dan ons gedrag, zorgt de staat van de weg en – meer nog – het fietspad voor de grootste frustraties bij de weggebruiker.

Meer lezen

Veilig op weg naar heldentochten

article_66w_image1

Als titelpartner van de Continental Cycling Heroes Tour hecht Continental veel belang aan je veiigheid voor, tijdens en na je heldentochten op de fiets.

Meer lezen

Bewaar de nodige afstand tot fietsers

New content item

Inhalen met onvoldoende afstand is schrikwekkend en gevaarlijk voor fietsers. Ga samen met Continental voor veiligere wegen voor alle weggebruikers.

Meer lezen

Sponsoring

Tour de France

Gedurfde demarrages, noeste achtervolgingen, moordende klimpartijen en halsbrekende afdalingen... De Ronde van Frankrijk wordt beschouwd als de zwaarste wielerwedstrijd ter wereld. 

Meer lezen

La Vuelta

New content item

Met een slopende opeenvolging van colfinishes is de Vuelta a España een ware uithoudingstest voor elke profrenner. Volg de actie met Continental Tyres.

Meer lezen