Producten voor auto's / bestelwagens / 4x4

Team Movistar

Greg Van Avermaet Classic

Rij samen met Golden Greg door de Vlaamse Ardennen

Greg - Kramon

Greg Van Avermaet Classic in het kort

  • Dinsdag 1 mei 2018
  • Berlare-Donkmeer
  • Vertrek en kom aan in de uitvalsbasis van Greg Van Avermaet, het Donkmeer in Berlare

Bekijk hier de aftermovie van de Greg Van Avermaet Classic

Start
Start

Fietsen met Olympisch kampioen Greg Van Avermaet

Olympisch kampioen Greg Van Avermaet traint het liefst in de Vlaamse Ardennen. Op dinsdag 1 mei 2018 neemt hij zijn sportiefste fans graag mee voor een tocht op zijn trainingsparcours, te starten aan het Donkmeer in Berlare.


Dat Greg Van Avermaet er een uitzonderlijk jaar op heeft zitten, is een open deur intrappen. Een resem sprekende zeges, schitterende ereplaatsen, het geel in de Tour en uiteraard olympisch goud in Rio. Successen waarvoor de basis in de Vlaamse Ardennen gelegd is. Vanuit zijn woonplaats is Van Avermaet snel in de heuvelzone, alleen of met zijn trainingsmakkers van 'de Parelvissers'. Het Donkmeer in Berlare is hun uitvalsbasis en dient voor deze eerste Greg Van Avermaet Classic ook als start- en aankomstplaats.


"Het parcours doet inderdaad de streek aan waar ik het liefst train als in thuis ben. Meestal spreek ik dan af met de Parelvissers en trekken we erop uit voor een trainingsrit van 4 tot 6 uur. De Muur van Geraardsbergen staat heel vaak op het programma, maar het is toch vooral op de Berendries waar we elkaar graag eens testen en pijn doen", lacht Greg Van Avermaet. "Ik denk dat dit een toertocht is die iedereen zal appreciëren. Daarenboven is het een mooie promotie voor het Donkmeer in Berlare. De après-bike zal zeker zo plezant zijn als de fietstocht zelf", aldus Greg. 

Het parcours

Greg nodigt op zaterdag 1 mei alle sportieve fietsers uit om samen met hem zijn vaste trainingsrondje in de Vlaamse Ardennen te rijden. Je kan kiezen uit 65, 110 of de volle 150km met beklimmingen van o.a. de Muur van Geraardsbergen, La Houppe en - Gregs absolute favoriete helling - de Berendries.


Voor u werden 3 parcours uitgetekend: 

  • 65 km
  • 110 km
  • 150 km

Lees alle extra info hier

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Klik hier voor meer informatie of om uw cookie-instellingen te wijzigen.