Producten voor auto's / bestelwagens / 4x4

Team Movistar

Philippe Gilbert Classic

Philippe Gilbert nodigt je uit in thuisbasis Aywaille

philippe-gilbert-kramon

Philippe Gilbert Classic in het kort

  • Zondag 29 april 2018
  • Aywaille
  • Rij op het favoriete trainingsparcours van Philippe Gilbert

Geniet van de aftermovie van de Philippe Gilbert Classic!

Start
Start

Oud-wereldkampioen Philippe Gilbert legde de basis van zijn palmares in de Ardennen

Op zondag 29 april 2018 neemt hij zijn sportiefste fans graag mee voor een tocht op zijn trainingsparcours in en rond zijn Aywaille.


In 2016 wist Philippe Gilbert zijn favorietenrol waar te maken op het Belgisch kampioenschap aan de meren van de Eau d'Heure. Na een slopende wedstrijd trok hij in een sprint met Tim Wellens aan het langste eind.


Hoewel hij tegenwoordig in Monaco woont, verkiest Philippe om zijn trainingskilometers af te leggen waar het voor hem allemaal begon. Op zondag 30 april bevinden de start- en aankomstplaats van de Philippe Gilbert Classic zich in zijn oude woonplaats Aywaille. Van hier uit kan je kiezen uit 3 verschillende afstanden (83 km - 108 km - 141 km) en onderweg krijg je enkele mythische en nijdige hellingen voorgeschoteld uit de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik zoals de Muur van Hoei, Côte de la Roche aux Faucons én de onvermijdelijke Côte de la Redoute. 


Ga deze uitdaging aan & kom Philippe vergezellen op zondag 30 april!  

Het parcours

Fiets samen met Philippe in Aywaille en krijg enkele mythische en nijdige hellingen voorgeschoteld uit de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik zoals de Muur van Hoei, Côte de la Roche aux Faucons én de onvermijdelijke Côte de la Redoute. 


Voor u werden 3 parcours uitgetekend: 

  • 83 km
  • 108 km
  • 141 km

Lees alle extra info hier

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Klik hier voor meer informatie of om uw cookie-instellingen te wijzigen.