Producten voor auto's / bestelwagens / 4x4

Team Movistar

Cycling Heroes Tour

5 tourtochten in het spoor van echte wielerhelden

De Continental Cycling Heroes Tour is een reeks premium toertochten voor sportieve fietsers georganiseerd door Golazo, telkens op het trainings- of favoriete wedstrijdparcours van een wereld- of olympisch kampioen wielrennen die zelf ook de tocht mee rijdt.


Volg Continental Cycling Heroes ook op Facebook & Twitter: 

Of schrijf u hier in

Vijf tochten, vijf helden

img_cyclingheroes_key_visual

De favoriete parcours van 5 wielerkampioenen

Meer lezen

Over fietsbanden

Kramon - Continental banden

Ontdek de kwaliteit van Continental fietsbanden

Meer lezen

Het laatste nieuws over Continental

Ontdek wat Continental je allemaal te bieden heeft. 

article_66w_image1
18/02/2019

Continental wordt hoofdsponsors van de Ronde van Frankrijk en zal alle officiële voertuigen van de Tourorganisatie uitrusten met premium banden

Meer lezen
08/02/2019

Wat betekent ‘235/55 R 18 100 W PremiumContact 6 MO’?

Meer lezen
ExtremeE-1
31/01/2019

Continental zal de Extreme E off-road electric racing series sponsoren. Met elektrische SUV’s en bandentechnologie van Continental brengt het nieuwe kampioenschap de deelnemers naar de verste uithoeken van onze planeet.

Meer lezen
CES-2019-Picture2
05/12/2018

Veilig, gebruiksvriendelijk, bekroond: Continental ontvangt Innovatieprijs van CES 2019 voor intelligent deursysteem

Meer lezen
article_66w_image1
25/09/2018

De Belg blijft te snel rijden, de smartphone gebruiken achter het stuur en onder invloed de weg op gaan, ook met de fiets. Automobilist en fietser kunnen het best met elkaar vinden, tenzij ze pakjes bestellen of de auto te dicht bij de fietser komt. Veel meer dan ons gedrag, zorgt de staat van de weg en – meer nog – het fietspad voor de grootste frustraties bij de weggebruiker.

Meer lezen
BC-Article5-Pic
24/05/2018

Focus op de tweede editie van de Continental Black Chili Driving Experience - Het concept van de rij-ervaringen, dat Continental in 2015 heeft gelanceerd, heeft zijn sporen reeds verdiend. De Continental Black Chili Driving Experience wordt met drie jaar verlengd maar in een aangepaste vorm: nieuwe bestemming, nieuw type van rij-ervaring, nieuwe productuitdagingen, nieuw wagenpark... Maar nog steeds hetzelfde, unieke rubbermengsel: Black Chili. De blikvangers van de uitdaging: de UHP-banden (Ultra High Performance) van Continental. Een tweede editie biedt deelnemers ook de mogelijkheid om kennis te maken met de rijhulpsystemen die Continental ontwikkelt en produceert.


Meer lezen
article_66w_image1
27/03/2018

Continental valt in de prijzen op Belgian Sponsorship Awards met winst in de categorie 'Best Activation' en de overkoepelende awards 'Best of Belgium'.


Meer lezen
article_66w_image1
08/03/2018

Bandenfabrikant Continental sponsort met La Vuelta één van ‘s werelds meest prestigieuze wielerwedstrijden, samen met de Ronde van Frankrijk


Meer lezen
article_66w_image1
14/02/2018

Continental wordt hoofdpartner van We Ride Flanders, de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen én ‘Safety Partner’ van het Peloton Cycling Team

Meer lezen
premiumcontact6
06/12/2017

Continental kondigt vrijwillig omruilprogramma aan voor personenwagenband

Meer lezen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Klik hier voor meer informatie of om uw cookie-instellingen te wijzigen.