Producten voor auto's / bestelwagens / 4x4

New content item

Ontdek de fietswereld van Continental!

Fietsen & Verkeersveiligheid: #ShareTheRoad

#ShareTheRoad verkeersveiligheidsenquête

article_66w_image1

De Belg blijft te snel rijden, de smartphone gebruiken achter het stuur en onder invloed de weg op gaan, ook met de fiets. Automobilist en fietser kunnen het best met elkaar vinden, tenzij ze pakjes bestellen of de auto te dicht bij de fietser komt. Veel meer dan ons gedrag, zorgt de staat van de weg en – meer nog – het fietspad voor de grootste frustraties bij de weggebruiker.

Meer lezen

Veilig op weg naar heldentochten

article_66w_image1

Als titelpartner van de Continental Cycling Heroes Tour hecht Continental veel belang aan je veiigheid voor, tijdens en na je heldentochten op de fiets.

Meer lezen

Bewaar de nodige afstand tot fietsers en bescherm alle weggebruikers

New content item

Inhalen met onvoldoende afstand is schrikwekkend en gevaarlijk voor fietsers. Ga samen met Continental voor veiligere wegen voor alle weggebruikers.

Meer lezen

Fiets mee in de Continental Cycling Heroes Tour

Cycling Heroes Tour

cycling

Een reeks premium toertochten voor sportieve fietsers georganiseerd door Golazo, telkens op het trainings- of favoriete wedstrijdparcours van een wereld- of olympisch kampioen wielrennen die zelf ook de tocht mee rijdt.

Meer lezen

Vijf tochten, vijf helden

img_cyclingheroes_key_visual

De favoriete parcours van 5 wielerkampioenen

Meer lezen

Over fietsbanden

Kramon - Continental banden

Ontdek de kwaliteit van Continental fietsbanden

Meer lezen

Continental in de fietswereld

De technologie van bandenmengsels was nog nooit zo heet

Black Chili - Een revolutionair bandenmengsel dat de beste eigenschappen op het vlak van grip, snelheid en duurzaamheid verenigt.

Meer lezen

De meest fantastische eendaagse wielerwedstrijd van Groot-Brittannië

Prudential_Ride_Teaser_image

150 van ‘s werelds beste wielrenners nemen het tegen elkaar op voor het grootste prijzengeld van alle eendaagse klassiekers op de profkalender.

Meer lezen

Voor een Tour in alle veiligheid!

Gedurfde demarrages, noeste achtervolgingen, moordende klimpartijen en halsbrekende afdalingen... De Ronde van Frankrijk wordt beschouwd als de zwaarste wielerwedstrijd ter wereld. 

Meer lezen

De hoogste kwaliteit voor fiets- en autobanden

New content item

Het doet er weinig toe welk vervoersmiddel u verkiest - Continental helpt u in elke rijsituatie met technologie van eerste klasse.

Meer lezen

Continental ondersteunt de junior cadetten van de ronde

New content item

Elk jaar tijdens de Ronde van Frankrijk, wordt de volgende generatie van wielertalenten uitgenodigd om voor het peloton te rijden als officiële ‘Cadets Juniors du Tour’.

Meer lezen

Houd het veilig door uw fietsbanden te onderhouden

Houd het veilig door uw fietsbanden regelmatig te onderhouden

Misschien droomt u ervan om zelf deel te nemen aan de Ronde van Frankrijk?Hierbij enkele tips voor het onderhouden van uw fietsbanden. 

Meer lezen

De juiste grip voor de zwaarste hellingen

New content item

Met een slopende opeenvolging van colfinishes is de Vuelta a España een ware uithoudingstest voor elke profrenner. Volg de actie met Continental Tyres.

Meer lezen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Klik hier voor meer informatie of om uw cookie-instellingen te wijzigen.