Producten voor auto's / bestelwagens / 4x4

New content item

Beleef een dag als een prof.

UPDATE Continental Cycling Team!

Start

Beste wielerliefhebber,

De impact van het Coronavirus op onze samenleving wordt steeds groter. Bij Continental hechten we ook in deze tijden enorm veel belang aan uw veiligheid. Hoewel we er alles aan doen om het Continental Cycling Team klaar te stomen blijft momenteel alles onder voorbehoud.

Wat is het tijdelijke plan?

Inschrijvingen voor het Continental Cycling Team zijn afgesloten.

Uit de meer dan duizend geregistreerde kandidaten voor het Continental Cycling Team zullen we in de komende weken de 3 overige winnaars bekendmaken. De winnaars worden persoonlijk verwittigd, dus hou je mailbox zeker in de gaten!

Samen met het eerste winnaarsduo (Deisy en Hannes) zullen de 3 nieuwe winnaars met een vriend, hun partner, zoon of dochter, een “ride like a pro” experience beleven tijdens de Ronde van Vlaanderen Cyclo of een van de andere grote klassiekers later dit jaar en dit onder de vakkundige begeleiding van Otto-Jan Ham.

Dit zal in de plaats zijn van onze Tour de France – ervaring, die we spijtig genoeg moeten afgelasten, uit gezondheidsvoorzorgen.

Laat ons duidelijk zijn dat onze prioriteit eerst en vooral ligt op ieders veiligheid.

Hopelijk zien we elkaar snel!

Draag goed zorg voor jezelf en je naasten en blijf vooral in beweging.

Fietsen kan en mag nog steeds, alleen of samen met iemand. Uiteraard wel volgens de regels van social distancing.

Tricks and tips en fietschallenges ontvangen? Neem dan ook zeker een kijkje op KEEPMOVING.EU.

 

BE SAFE. ZERO CASUALTIES. ZERO RISKS

Continental Benelux

Logo omloop het nieuwsblad

Omloop Het Nieuwsblad Cyclo

Kan je ook niet meer wachten op die eerste uitdaging van het nieuwe fietsseizoen? Tel dan samen met ons af naar Omloop Het Nieuwsblad Cyclo, de openingsklassieker van ons wielerseizoen! Deze tocht vol wielertraditie trekt de Etixx Classics Tour naar goede gewoonte op gang. Op de Schrikkeldag is het nog aan Greg Van Avermaet en co om de Muur van Geraardsbergen te temmen, maar een dag later schotelen we jou het beste uit de Vlaamse Ardennen voor! Een stevige dosis kasseien die jij als ware Flandrien temt als geen ander, in combinatie met pittige hellingen door hét decor van de Vlaamse voorjaarsklassieker. Liefhebbers van fiets en koers mogen niet onbreken aan de start van deze tocht!

Dit jaar vertrekken al onze afstanden in Gent en finishen we ook weer in de Oost-Vlaamse hoofdstad. 

Tommy

Gent-Wevelgem Cyclo = uitgesteld (nieuwe datum nog niet bekend)!

Er zijn heel veel redenen om deze cyclo niet te missen. Gent-Wevelgem behoort tot de grootste voorjaarsklassiekers die Vlaanderen rijk is en maakt bovendien een unieke combinatie tussen wereld- en wielergeschiedenis. Tijdens de vierde tocht van de Etixx Classics Tour sturen we je op pad voor enkele sportieve uitdagingen in het Heuvelland, maar word je tegelijkertijd ondergedompeld in het decor van de Groote Oorlog. De geschiedenis houdt deze streek ook 100 jaar later nog steeds in z'n greep. Gent-Wevelgem laat niets aan de verbeelding over. Je fietst er met kippenvel op je armen tussen indrukwekkende oorlogsmonumenten en geeft het beste van jezelf op de pittige hellingen van het Heuvelland. Dit is dé tocht voor fietsende wereldburgers die op zoek zijn naar een unieke ervaring!

Start en aankomst van je rit liggen allebei in Wevelgem. Je finisht onder de officiële aankomstboog op de Vanackerestraat waar de profrenners een dag later zullen strijden om de overwinning.

Mikaela

We Ride Flanders - Ronde van Vlaanderen Cyclo = uitgesteld (nieuwe datum nog niet bekend)!

Zaterdag 4 april 2020 wordt opnieuw een wielerfeest om naar uit te kijken! Een dag voor de profs rijden duizenden sportieve fietsers "hun" Ronde van Vlaanderen. Afzien op de nijdige hellingen en kasseistroken, genieten van de pittoreske, kronkelende wegen door het Vlaamse land en meegedreven worden door de niet te evenaren ambiance tijdens "Ronde van Vlaanderen Cyclo".

Je hebt er de keuze uit 74, 139, 174 en 229km. De langste afstand vertrekt, net zoals bij de profs, vanuit Antwerpen en de andere drie tochten vanuit Oudenaarde.

Juha

Luik-Bastenaken-Luik Challenge = uitgesteld (nieuwe datum nog niet bekend)!

Op zaterdag 25 april 2020 krijg je dé uitgelezen kans om net als de profs je eigen Liège-Bastogne-Liège te rijden. De ultieme uitdaging bestaat erin om het volledige parcours af te leggen, precies op hetzelfde parcours als de profs die een dag later hun opwachting maken. Is deze afstand net iets te hoog gegrepen? Ook de tochten van 70 km en 147 km zijn een mooie uitdaging en laten je kennis maken met de belangrijkste kuitenbijters uit de finale van ‘La Doyenne’.

Voor wie houdt van het betere klimwerk zijn de hellingen in de Belgische Ardennen absoluut een uitdaging.

Neem deel aan de oudste klassieker uit de wielersport. Een niet te missen afspraak in het voorjaar!

Dit is jouw kans!

#ContinentalCyclingTeam

Fietsen & verkeersveiligheid: let's #ShareTheRoad

#ShareTheRoad verkeersveiligheidsenquête

article_66w_image1

De Belg blijft te snel rijden, de smartphone gebruiken achter het stuur en onder invloed de weg op gaan, ook met de fiets. Automobilist en fietser kunnen het best met elkaar vinden, tenzij ze pakjes bestellen of de auto te dicht bij de fietser komt. Veel meer dan ons gedrag, zorgt de staat van de weg en – meer nog – het fietspad voor de grootste frustraties bij de weggebruiker.

Meer lezen

Veilig op weg naar heldentochten

article_66w_image1

Als titelpartner van de Continental Cycling Heroes Tour hecht Continental veel belang aan je veiigheid voor, tijdens en na je heldentochten op de fiets.

Meer lezen

Bewaar de nodige afstand tot fietsers

New content item

Inhalen met onvoldoende afstand is schrikwekkend en gevaarlijk voor fietsers. Ga samen met Continental voor veiligere wegen voor alle weggebruikers.

Meer lezen

Sponsoring

Tour de France

Gedurfde demarrages, noeste achtervolgingen, moordende klimpartijen en halsbrekende afdalingen... De Ronde van Frankrijk wordt beschouwd als de zwaarste wielerwedstrijd ter wereld. 

Meer lezen

La Vuelta

New content item

Met een slopende opeenvolging van colfinishes is de Vuelta a España een ware uithoudingstest voor elke profrenner. Volg de actie met Continental Tyres.

Meer lezen