Producten voor auto's / bestelwagens / 4x4

stage_image

Media

Johan Museeuw Classic opent Continental Cycling Heroes Tour 2018

"De Leeuw van Vlaanderen" verwelkomt wielertoeristen op parcours E3 Prijs Harelbeke

04/12/2017
johan-museeuw-krisvanexel

De opener van de Continental Cycling Heroes Tour droeg in maart 2017 de naam van Fabian Cancellara. De prachtige toertocht gekoppeld aan de Record Bank E3 Harelbeke ontvangt in 2018 een nieuwe gastheer en krijgt dus ook een nieuwe naam.

Omdat Fabian Cancellara zich vanaf nu volop focust op zijn eigen, internationale project geeft hij de fakkel door aan een andere wielerheld: Johan Museeuw! "Het was me dit jaar een waar genoegen om met al mijn fans het mooie parcours van de Record Bank E3 Harelbeke te rijden en één van de Continental Heroes te zijn", aldus Fabian. "Het is met een beetje spijt in het hart, maar toch ook met trots dat ik de fakkel mag doorgeven aan dé grote wielerkampioen van de jaren '90, Johan Museeuw. Ik hoop dat alle fans van de Leeuw van Vlaanderen op zondag 25 maart naar Harelbeke zullen afzakken om in zijn spoor deze mooie tocht te rijden." 

Ook titelpartner Continental is bijzonder verheugd met de toevoeging van Johan Museeuw aan haar rijtje wielerhelden: "Johan Museeuw is een absoluut monument van de Vlaamse wielersport", aldus Thomas Vanautgaerden, marketing communicatiemanager bij Continental Benelux. "De wereldkampioen van Lugano '96 en winnaar van 11 klassiekers waaronder drie maal Ronde van Vlaanderen en drie maal Parijs-Roubaix, heeft zijn plaats onder de groten. De Classic met start- en aankomst in 'zijn' West-Vlaanderen, leek ons dan ook een gepast eerbetoon."


De Johan Museeuw Classic is de opener van het nieuwe seizoen van de Continental Cycling Heroes Tour 2018. Volgende heldentochten zijn al gekend: 

Continental Cycling Heroes Tour

Johan Museeuw, Philippe Gilbert, Greg Van Avermaet, Eddy Merckx en Sven Nys, of verzameld 17 Belgische, 1 Olympische en 7 wereldtitels, zijn gastheer van de Continental Cycling Heroes Tour: een reeks premium toertochten voor sportieve fietsers, telkens op het trainings- of favoriete wedstrijdparcours van een wereld- of olympisch kampioen die zelf de tocht ook mee rijdt. 

De Continental Cycling Heroes Tour wordt sinds 2017 georganiseerd door sportmarketingbureau Golazo met Continental banden als titelpartner.

Inschrijven voor één van deze tochten kan via www.continentalcyclingheroes.be

Contact
Thomas Vanautgaerden

Marketing Communications Manager

Hermeslaan 1B
B-1831 Diegem

+32 (0)2 710 23 07