Producten voor auto's / bestelwagens / 4x4

stage_image

Media

Fabian Cancellara Classic opent gloednieuwe Continental Cycling Heroes Tour

4 tourtochten in het spoor van echte wielerhelden

15/12/2016
article_66w_image1

Op zondag 26 maart krijgen de sportiefsten onder de wielerfans de unieke kans in het spoor van Fabian Cancellara op het parcours van “zijn” E3 Harelbeke te rijden. De Fabian Cancellara Classic wordt de opener van de nieuwe Continental Cycling Heroes Tour.


De Fabian Cancellara Classic opent de gloednieuwe Continental Cycling Heroes Tour. Een reeks premium toertochten voor sportieve fietsers, telkens op het trainings- of favoriete wedstrijdparcours van een wereld- of olympisch kampioen die zelf ook de tocht mee rijdt. De Philippe Gilbert Classic in zijn geboortedorp in Aywaille heeft al drie edities achter de rug. In september dit jaar kreeg ook Sven Nys zijn “classic” door het Hageland en drie weken geleden werd de Greg Van Avermaet Classic voorgesteld, op Gregs trainingsparcours in de Vlaamse Ardennen.


Bandenfabrikant Continental is de trotse titelpartner van de Cycling Heroes Tour. “Met dit partnerschap wil Continental haar engagement in de fietswereld concreet maken: onze bedrijfsvisie is een wereld zonder verkeersongevallen. Of je nu met de fiets of de wagen onderweg bent, de kwaliteit van je banden is daarbij van levensbelang,” zegt Jan Vandenbussche, marketing manager bij Continental Benelux. “We merkten dat we al lang een onberispelijke reputatie genoten op het vlak van fietsbanden, maar we staan voor nog veel meer, zoals premium autobanden en high-tech rijassistentiesystemen om duurzame mobiliteit en maximale veiligheid te bieden aan alle weggebruikers. Met de Continental Cycling Heroes Tour willen we dat nu extra benadrukken bij de sportieve fietser.”


Voor de Greg Van Avermaet Classic op 13 mei, met start en aankomst in Berlare en een parcours langs de Muur van Geraardsbergen, La Houppe en de Berendries, gaan overigens vandaag, donderdag 15 december de inschrijvingen open. Inschrijven voor de Fabian Cancellara Classic kan vanaf 20 december, beiden via www.continentalcyclingheroes.be.

 

Kalender Continental Cycling Heroes Tour 2017:

  • Fabian Cancellara Classic, 26 maart in Harelbeke
  • Philippe Gilbert Classic, 30 april in Aywaille
  • Greg van Avermaet Classic, 13 mei in Berlare
  • Sven Nys Classic, 2 september in Baal

De Continental Cycling Heroes Tour is een organisatie van Golazo sports.

continental-cycling-heroes (1)
Contact
Thomas Vanautgaerden

Marketing Communications Manager

Hermeslaan 1B
B-1831 Diegem

+32 (0)2 710 23 07