Mercedes Benz World 2019
Win een rijervaring

 

Continental en Mercedes-Benz verwennen een groep gelukkige winnaars met een all-in trip naar Londen.

Wat kunt u winnen?

  • Het evenement vindt plaats van vrijdag 3 mei tot en met zondag 5 mei 2019.
  • Een rijervaring en een rondleiding door het museum zullen op zaterdag 4 mei 2019 plaatsvinden in Mercedes-Benz World.
  • Op zondag 5 mei 2019 staat een rondleiding door Londen op de planning.
  • De prijs is een complete trip, inclusief de vlucht vanuit het land van deelname van de winnaar naar Londen en alle transfers, hotelovernachtingen en maaltijden.

Let op: het evenement wordt in het Engels gehouden. Deelnemers dienen de twee onderstaande vragen correct beantwoorden om kans te maken op deze prijs.

 
Start

Mercedes-Benz eist het allerbeste

Mercedes-Benz stelt zeer hoge eisen aan de kwaliteit van zijn voertuigen en eist daarom ook het allerbeste van de banden die voor elk specifiek voertuig goedgekeurd zijn. Of het nu om winterbanden gaat tijdens de koude maanden of om zomerbanden op natte of droge wegen; Continentals MO-banden worden op maat gemaakt voor Mercedes-Benz.

Wij bieden een uitgebreid gamma aan winter- en zomerbanden die perfect bij uw Mercedes-Benz passen. Ontdek banden die uitvoerig getest zijn op hun veiligheid en daarbij compromisloze rijprestaties bieden.

Met meer dan 800 voertuigmodellen en velgdiameters tussen de 13 en 23 inch is het geen toeval dat Mercedes-Benz en andere toonaangevende autofabrikanten vertrouwen op de expertise van Continental als de hoofdleverancier van banden voor eerste uitrusting. Dat maakt ons Europa's eerste keuze onder autoconstructeurs en demonstreert de uitzonderlijke kwaliteit van ons product.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Klik hier voor meer informatie of om uw cookie-instellingen te wijzigen.