Producten voor auto's / bestelwagens / 4x4

New content item

Tour de France

Tour de France

Gedurfde demarrages, noeste achtervolgingen, moordende klimpartijen en halsbrekende afdalingen... De Ronde van Frankrijk wordt beschouwd als de zwaarste wielerwedstrijd ter wereld. 

Meer lezen

De hoogste kwaliteit voor fiets- en autobanden

New content item

Het doet er weinig toe welk vervoersmiddel u verkiest - Continental helpt u in elke rijsituatie met technologie van eerste klasse.

Meer lezen

Continental ondersteunt de junior cadetten van de ronde

New content item

Elk jaar tijdens de Ronde van Frankrijk, wordt de volgende generatie van wielertalenten uitgenodigd om voor het peloton te rijden als officiële ‘Cadets Juniors du Tour’.

Meer lezen

Houd het veilig door uw fietsbanden te onderhouden

Houd het veilig door uw fietsbanden regelmatig te onderhouden

Misschien droomt u ervan om zelf deel te nemen aan de Ronde van Frankrijk?Hierbij enkele tips voor het onderhouden van uw fietsbanden. 

Meer lezen

Vuelta

La Vuelta

New content item

Met een slopende opeenvolging van colfinishes is de Vuelta a España een ware uithoudingstest voor elke profrenner. Volg de actie met Continental Tyres.

Meer lezen

De technologie van bandenmengsels was nog nooit zo heet

Black Chili - Een revolutionair bandenmengsel dat de beste eigenschappen op het vlak van grip, snelheid en duurzaamheid verenigt.

Meer lezen

Ride London

De meest fantastische eendaagse wielerwedstrijd van Groot-Brittannië

Prudential_Ride_Teaser_image

150 van ‘s werelds beste wielrenners nemen het tegen elkaar op voor het grootste prijzengeld van alle eendaagse klassiekers op de profkalender.

Meer lezen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Klik hier voor meer informatie of om uw cookie-instellingen te wijzigen.