Producten voor auto's / bestelwagens / 4x4

stage_image1_lg

Sponsoring

Voetbalsponsoring

Al generaties lang partner van het voetbal.

Sinds zijn eerste engagement als voetbalsponsor in 1995 (UEFA Champions League™) heeft Continental zijn betrokkenheid in het internationale voetbal alsmaar uitgebreid.

sponsoring_02-Image

Continental heeft altijd al synoniem gestaan voor de combinatie van gecontroleerde sensaties en veilige verdediging. Net als het voetbal zelf garanderen we adembenemende dynamiek gecombineerd met een perfecte strategie. Van nationale en regionale teams tot voetbalcompetities op wereldniveau als de UEFA qualifiers™, UEFA EURO™ en natuurlijk de FIFA World Cup™: onze sponsoring heeft een hele weg afgelegd.

En het houdt niet op bij de grote wedstrijden - of bij "het sterke geslacht"'. Als een van de eerste actieve sponsors van internationaal vrouwenvoetbal ondersteunt Continental teams uit de V.S., het Verenigd Koninkrijk en Ierland in deze vroeger zo door de mannen gedomineerde discipline.

sponsoring_04-Image

En daarmee willen we iets belangrijks onderstrepen: dat onze opvallende aanwezigheid in het voetbal geen kwestie is van zuiver product-placement, maar een bewijs van Continental's echte passie voor sport. In 2005 hebben we zelfs ons eigen voetbalplatform op poten gezet, www.contisoccerworld.com, waarop alle informatie over ons commitment en andere gerelateerde topics gebundeld zijn.

Alles wat u moet weten over de UEFA EURO 2016™ in Frankrijk, bijvoorbeeld, het volgende grote internationale voetbalfeest. Wij brengen voetbal naar het stadium - in alle veiligheid.

sponsoring_05-Image

ContiWarmUp

De ContiWarmUp is een van die veilige manieren om er te geraken. Het is een "opwarmingsrondje" voor de grote race op het veld, die je op de juiste bedrijfstemperatuur brengt, net als een band. Hij werd ontworpen in samenwerking met talrijke prestigieuze voetbaltrainers en laat je zien hoe je veilig kunt opwarmen en blessures kunt vermijden tijdens de wedstrijd. 

Dus begin maar te bewegen in de aanloop naar een spannende en veilige wedstrijd, met de groeten van Continental.

Onze wereldwijde sponsoring in een oogopslag.


sponsoring_05-Image

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Klik hier voor meer informatie of om uw cookie-instellingen te wijzigen.