Producten voor auto's / bestelwagens / 4x4

The Contidrom

Test results for all-season tires

CONTINENTAL’S ALL-SEASON BANDEN: TESTRESULTATEN EN BEOORDELINGEN

Tire tests performed on Conti tires

Snelle feiten: belangrijke dingen die u moet weten over de testresultaten van Continental’s all-season banden :

  • Continental's all-season banden bieden het hele jaar door geweldige prestaties in gematigde klimaten

  • Alle innovaties van Continental moeten een intensief testregime doorstaan ​​voordat ze in productie gaan

  • Onze all-season banden hebben verschillende onderscheidingen ontvangen voor hun prestaties

Bij Continental kunnen we de hele dag praten over de kwaliteit van onze all-season banden. Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven! Reviews en onpartijdige tests bevestigen de prestaties en betrouwbaarheid van onze all-seasonbanden. Als u in een gematigd klimaat leeft en op zoek bent naar all-season banden voor uw auto, camper, bestelwagen of SUV, kijk dan eens hoe onafhankelijke reviews en tests het assortiment all-season banden van Continental hebben beoordeeld.

Waarom zijn all-season banden zo veelzijdig?

All-season banden bieden het hele jaar door geweldige prestaties in gematigde klimaten. Aangezien Continental all-season banden speciaal zijn ontworpen om indrukwekkende grip te bieden in zowel zomerse- als winterse omstandigheden, en goede remprestaties op droog en nat wegdek, evenals sneeuwbrij, kunt u gerustgesteld zijn tijdens het rijden met onze all-weather banden.

ALL-SEASON BANDENTESTS

Tire tests performed on Conti tires

Bij Continental is uw veiligheid onze topprioriteit en we houden bij de ontwikkeling van onze banden rekening met alle mogelijke aspecten van veiligheid en comfort. Alle innovaties van Continental moeten een intensief testregime doorstaan ​​voordat ze in productie gaan. Onze ingenieurs reizen de hele wereld over, van Duitsland tot Zweden tot de VS, om ervoor te zorgen dat elke Continental-band - of het nu winterbanden, zomerbanden, all-season banden of banden voor sport- en offroad-activiteiten zijn - wordt getest door onze experts in een breed scala aan weersomstandigheden en op alle soorten ondergrond.

Elke nieuwe band moet namelijk honderden testkilometers afleggen op onze belangrijkste testlocatie, de Contidrom in Hannover, Duitsland. Bovendien, hoewel we onze banden aan meer tests onderwerpen dan welk ander merk dan ook, is het voor ons belangrijk dat onze banden ook goed presteren in onafhankelijke tests. En dat doen ze: banden van Continental worden regelmatig als toppresteerders beoordeeld in onpartijdige tests. We zijn meerdere malen uitgeroepen tot het beste bandenmerk van het jaar door de Duitse automobilistenvereniging ADAC en door gerenommeerde tijdschriften als AutoBild en AutoZeitung. Deze prestaties maken ons trots omdat het betekent dat automobilisten weten dat ze in veilige handen zijn als ze met Continental-banden rijden.

Als het echter gaat om het testen en beoordelen van all-season banden, is het moeilijk om alle vakjes aan te vinken. Deze unieke banden moeten eigenschappen voor letterlijk alle seizoenen combineren om een balans te vinden tussen winter- en zomerbandentechnologie, en ze moeten ook zorgen voor uitstekende tractie, wegligging, remprestaties, comfort en ook kilometrage. 

Gelukkig heeft het assortiment all-season banden van Continental goede recensies en beoordelingen gekregen, waarbij klanten ze vaak aan anderen aanbevelen. Al onze all-season banden hebben robuuste zijwanden, een uitstekend profiel, een aanpasbare rubbersamenstelling en algeheel hoge prestaties in alle behalve extreme weersomstandigheden.

DE BESTE ALL-SEASON BANDEN VOOR DE BESTE PRESTATIES HET HELE JAAR DOOR

Onze uitstekende testresultaten spreken voor zich. De bekroonde banden van Continental presteren uitstekend in onafhankelijke industriële tests en kunnen het hele jaar door in uw bandenbehoeften voorzien. Kies maar!


BEST BEOORDEELDE CONTINENTAL ALL-SEASON BANDEN

Een van onze best presterende banden volgens externe beoordelingen is de Continental AllSeasonContact™-band. Een van de meest toonaangevende automagazines van Duitsland, AutoBild, heeft onze all-seasonband zelfs geëerd met een award in 2020. AutoBild maakte ook speciale vermelding van de AllSeasonContact™-band, voor het aantonen van uitstekende tractie op sneeuw die beter is dan sommige speciale winterbanden.

 

Bovendien bevatten andere bandenrecensies de volgende opmerkingen: - "De meeste chauffeurs waren het erover eens dat deze band uitstekend was in de sneeuw, een goede stuurprecisie, wegligging en grip op nat wegdek verzekerde, en hij vertoonde ook zeer goede aquaplaningresultaten en goede slijtage."

 

– "... deze banden presteerden zeer goed in verschillende omstandigheden, waaronder sneeuw/slush, zware regen en droge omstandigheden."

 

- "... deze banden hadden een uitstekend rijcomfort, soepelheid, tractie en waren stil."

 

De Continental VanContact™ 4Season-band ontving ook de aanbevelingsprijs van het tijdschrift Promobil, het oudste en grootste tijdschrift voor campers van Duitsland. Het tijdschrift kwam tot de volgende resultaten bij het testen van onze vierseizoenenbanden:

  • Zeer goede tractie, bochtenwerk en remmen op sneeuw
  • Eenvoudige bediening op nat wegdek
  • Zeer goede grip in droge bochten 
  • Grote rolweerstand
  • Weinig lawaai van de weg