Producten voor auto's / bestelwagens / 4x4

stage_image1_lg

Switch now to summer tires from Continental.

TechArt

Turbo voor de Turbo: TechArt Tuning voor Porsche

erfolgsstory_techart_01

1. Uitdagingen

De Porsche 911 Turbo is een legende op vier wielen

De Porsche 911 Turbo is een heel bijzondere auto die helemaal aan de top staat. Eigenaars die deze wagen optimaliseren, moeten precies weten waar ze mee bezig zijn. En daarvoor kunnen ze aankloppen bij TechArt. Op het autosalon van Genève 2010 toonde de tuningspecialist uit Leonberg zijn complete personaliseringsprogramma voor de gefacelifte versie van de 911 Turbo. Daarna blijft er nog slechts een uitdaging over: de prestaties opdrijven.

erfolgsstory_techart_02

En daar begint de samenwerking met Continental. Het spreekt voor zich dat betere wegprestaties enkel mogelijk zijn met een betere grip. Bovendien is het altijd dubbel zo leuk om nieuwe uitdagingen als team aan te gaan.

erfolgsstory_techart_03

2. Performance

Meer kracht voor de Turbo

Dat is wat de TA 097/T2-prestatiekit van TechArt beoogt. De motorwijzigingen hebben voornamelijk betrekking op drie speciale gepersonaliseerde componenten: de TechArt-sportluchtfilter, de TechArt-uitlaatspruitstukset en de TechArt-Sportuitlaat. De wijzigingen worden optimaal op elkaar afgestemd dankzij de nieuwe motorsturing.

erfolg_detailseite_forcecontact

Deze prestatiekit is ontworpen om alle andere auto's op de weg het nakijken te geven. De opgewaardeerde Porsche 911 Turbo behoort namelijk tot de snelste wagens ter wereld. Hij stuwt u van 0 naar 100 km/u in een fenomenale 2,9 seconden en haalt 6,4 seconden later de kaap van de 200 km/u. Ook de topsnelheid is sensationeel: pas bij 333 km/u houdt de snelheidsmeter het voor bekeken.

Dergelijke prestaties vereisen natuurlijk een heel bijzondere band. De ContiForceContact is dan ook de optimale oplossing. Hij vormt de ideale mix van een weg- en sportband, zodat u ook bij hoge snelheden nooit moet inleveren op het gebied van rijplezier of veiligheid. De band leent zich ook perfect voor dagelijks gebruik, zodat u na uw circuituitstapjes gewoon zelf naar huis kunt rijden.

3. Succes

Het resultaat is een wagen die moeiteloos de toon zet.

Met de Porsche 911 Turbo hebben TechArt en Continental echt getoond tot welke prestaties een auto in staat is wanneer een autotuner en bandenfabrikant de handen in elkaar slaan. Het resultaat is een wagen die moeiteloos de toon zet.

erfolgsstory_techart_04

Een 3,8-litermotor, een sensationeel vermogen van 620 pk bij 6.400 t/min, uitmuntende acceleraties en een indrukwekkende topsnelheid. Een maximum aan functionaliteit en perfect vakmanschap verenigd. Het resultaat? Ongeëvenaarde prestaties op alle vlakken.