Producten voor auto's / bestelwagens / 4x4

stage_image1_lg

Switch now to summer tires from Continental.

Brabus

Een succesverhaal – Brabus & Continental

Image

1. Uitdagingen

Overvloedige prestaties en eindeloze kracht – maar steeds comfortabel

Of het nu gaat om de smart-BRABUS Ultimate 112 met 112 pk, de Viano V8 met 425 pk, de GL 63 biturbo met 650 pk of zelfs de Rocket met 800 pk en een ongelofelijk koppel van 1.100 Nm (elektronisch begrensd), elke supersportwagen van BRABUS levert de ultieme prestaties in zijn klasse. Maar ook de in serie gebouwde, getunede snelle wagens tillen het aanbod van autoconstructeurs naar ongekende hoogten.


Image

Het brede spectrum aan verschillende modellen, het enorme vermogen en de bijkomende, gewichtsverlagende accessoires onderwerpen de gebruikte banden aan speciale prestatie- en duurzaamheidsbehoeften.

Image

2. Prestaties

Alsmaar betere prestaties – steeds de juiste band

De interne productieafdeling geeft BRABUS een verticale penetratie die haar gelijke niet kent in dit segment. De kwaliteitseisen die BRABUS hanteert voor zijn eigen ontwikkeling, onderdelen en producten, vormen de norm in de autosector.

Image

Met Continental heeft BRABUS een technologiepartner die enerzijds kan schermen met een brede expertise wat de productie van sportieve topproducten betreft, en anderzijds met een ongeëvenaarde passie en competentie inzake technologie en prestaties.

Beide ondernemingen bundelden hun krachten om de nieuwste ContiSportContact-banden te ontwikkelen en te testen. Op die manier willen ze de technologie verbeteren en ultraperformante banden met ZRZ-label (> 240 km/u) produceren die steeds aan de hoogste normen voldoen op het gebied van stuurprecisie en remeigenschappen. Dat draagt bij tot het sportieve rijplezier.

Image
Image

3. Succes

De technische vooruitgang gaat hand in hand met ultrasnelle, constructieve besprekingen en nuttige input op alle ontwikkelingsniveaus. Dat alles wordt gerealiseerd zonder de gemeenschappelijke missie uit het oog te verliezen: controleerbare prestaties bij alle snelheden en in alle omstandigheden, ongeacht het autosegment. De samenwerking tussen BRABUS en Continental is uitzonderlijk, het resultaat indrukwekkend. Om ervoor te zorgen dat dit ook in de toekomst zo blijft, sloten beide ondernemingen op de autobeurs IAA in 2011 een partnerschap af.