Producten voor auto's / bestelwagens / 4x4

Continental winter tire expertise

De Tourstart meemaken vanop de eerste rij?

Win een duo-ticket voor de 'Grand Départ' van de Tour de France & krijg bovendien een gratis goodiepakket

De Tourstart meemaken vanop de eerste rij? Het kan met Continental.

Win hier één van onze vijf gratis duo-tickets voor de 'Grand Départ' van de Tour de France, op 6 juli in Brussel. Krijg bovendien een gratis goodiepakket met veiligheidsartikels met een waarde tot €60. 

Geldig bij aankoop van Continental zomer- of vierseizoenenbanden, aangekocht bij verkooppunten in België en Luxemburg van 1 juni t.e.m. 30 juni. Goodiepakket wordt bezorgd aan de eerste 1.000 geldige deelnames. U ontvangt het pakket binnen 3 weken na het indienen van de aanvraag. 

Teaser-Buttons-Picture

WIN EEN DUO-TICKET VOOR DE 'GRAND DÉPART' VAN DE TOUR DE FRANCE

Heb je al altijd de start van de Tour de France van dichtbij willen meemaken? Grijp dan nu de kans! Continental - Main Partner van de Tour De France - geeft 5 duo VIP-tickets weg voor de Grand Départ van de Tour de France, die plaatsvindt in Brussel op zaterdag 6 juli 2019. Laad je aankoopbewijs op & beantwoord de wedstrijdvraag: je maakt kans op een onvergetelijke dag! 

Ontdek meer over Continental & de Tour de France
Article-Goodie-Picture

KRIJG EEN GRATIS GOODIEPAKKET

Onze wegen vormen een complex ecosysteem, gevuld met een gestaag toenemende verkeersdrukte. En of die wegen nu in gebruik zijn door voetgangers, fietsers, motoren, auto's of vrachtwagens, Continental ondersteunt iedereen om de weg veilig te delen. Continental is al meer dan 140 jaar een toonaangevende leverancier van auto's en een gepassioneerd pleitbezorger voor meer verkeersveiligheid. Onze betrokkenheid komt tot uiting in de ontwikkeling en productie van banden voor auto's en fietsen, waar we veel investeren in innovaties voor een veilige grip en handling onder alle wegomstandigheden. En we streven ernaar om dodelijke ongelukken, verwondingen en ongelukken op de weg volledig te elimineren door middel van het Vision Zero initiatief.

Kies jij ook samen met Continental voor veiligheid in het verkeer? Krijg nu een gratis goodiepakket met leuke artikels die je veiligheid als fietser of autobestuurder verhogen. 

Aankoopbewijs opladen

Banden

tire_image1

Ontdek hier onze Continental banden & kies voor optimale veiligheid. 

Meer lezen

Vind een verdeler

Dealer Locator - Teaser Picture

Vind een officieel Continental verkooppunt

Meer lezen
Actievoorwaarden

Door deel te nemen aan deze promotie gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. 

FAQ & Helpdesk

Heeft u een vraag? Lees alvast even de veelgestelde vragen of contacteer onze helpdesk: continental@consumercare.info of bel 078 481 707. 

Continental is 'Main Partner' van de Tour de France

Lees hier hoeveel World Tour ploegen kiezen voor Continental fietsbanden. 

Onze zomerbanden

Zoek uw band

De snelste weg naar de perfecte band.